BCM Orli Prostejov wint het HNBT U20 en Tornado KM wint het HNBT U14 toernooi. Foto's 22e HNBT gepubliceerd op: flickr.com/hnbtgroningen

Tip-off

Het zeventiende Holland Nordic Basketball Tournament komt eraan. Hét toernooi in Nederland voor jongens U18. Met daarbij een aantal buitengewoon interessante “nevenactiviteiten”, maar dat woord is veel te weinig eer voor de jeugdclinics, coach clinics en sinds een jaar het meisjestoernooi.

Er is heel veel bij het oude gebleven. Never change a winning team, nietwaar? Zoals altijd gaan we van start op Goede Vrijdag 6 april 2012. De jeugdclinics zullen weer een hele horde enthousiaste kinderen in Groningen en Haren op de been brengen, die onder deskundige leiding basketbalbeginselen zullen gaan leren. De coach clinics zullen worden gegeven door internationale, door de wol geverfde coaches.

Het jongenstoernooi begint ook al op vrijdag. Er zullen acht teams strijden om die felbegeerde trofee, die op Tweede Paasdag ‘s middags wordt uitgereikt. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het deelnemersveld, waaronder natuurlijk GasTerra Flames. Meer nieuws daarover volgt op heel korte termijn. Reken op de deelname van Winnaars!

De deelnemende teams op het meisjestoernooi zijn ook zo goed als bekend. Vier teams zullen acte de presence geven.

Een belangrijk ding is wel veranderd: de locatie. Na enkele jaren in grote, maar toch wat onpersoonlijke zalen te hebben gespeeld, worden alle wedstrijden dit jaar weer gehouden in Sporthal Vinkhuizen!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Reageren op dit bericht is niet mogelijk.