BCM Orli Prostejov wint het HNBT U20 en Tornado KM wint het HNBT U14 toernooi. Foto's 22e HNBT gepubliceerd op: flickr.com/hnbtgroningen

OKK Sloboda pakt de winst op BT Hasselt

Het was voor de jongens van OKK Sloboda erop of eronder vandaag. Op de eerste dag van het toernooi wisten ze nog geen wedstrijd te winnen. Dat wilden ze zich geen twee dagen achter elkaar laten gebeuren.

De eerste twee kwarten gingen de beide ploegen aardig gelijk op en gaven ze elkaar weinig ruimte. Met een stand van 35-38 werd het tweede kwart afgesloten. De ploeg uit Bosnie heeft zich echter goed hersteld en vanaf het derde kwart trokken ze de wedstrijd naar zich toe. Na het derde kwart had OKK Sloboda een forse voorsprong te pakken. Met een stand van 64-45 werd aan het vierde kwart begonnen.

De achterstand was voor de jongens uit Belgie niet meer in te lopen. Hoewel van Belgische zijde zeker werd geprobeerd, waren ze niet opgewassen tegen de power van OKK Sloboda vandaag. OKK Sloboda heeft laten zien dat zij ook weten wat winnen is. Met een stand van 74-58 mag OKK Sloboda zich de winnaar van deze wedstrijd noemen en wordt tweede in de poule. BT Hasselt moet zich tevreden stellen met de vierde plaats in de poule.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Geef een reactie