BCM Orli Prostejov wint het HNBT U20 en Tornado KM wint het HNBT U14 toernooi. Foto's 22e HNBT gepubliceerd op: flickr.com/hnbtgroningen

OKK Sloboda trekt de zege over de streep

De Bosniers van OKK Sloboda begonnen fel aan hun wedstrijd om plaats drie en wisten de voorsprong met de nodige moeite over de streep te trekken: 65-67.

Het leek wel alsof de mannen van Nymburk wat geschrokken waren van het verlies van gisteren, want de overtuiging ontbrak en Sloboda kon profiteren door er bovenop te zitten en steeds goed de basket aan te vallen.

NBK kwam er inside niet aan te pas en probeerde met afstandsschoten bij te blijven. Dat lukte maar deels, wamt Sloboda wist een aardige voorsprong op te bouwen.

Maar juist op het moment dat je zou kunnen denken dat het beslist was, stond Matej Svoboda op en sleepte zijn team mee, waardoor het geloof terugkeerde in de Tsjechische gelederen. De laatste poging van Nymburk om via vrije worpen en een driepunter het pleit te beslechten had gen succes en zodoende kan OKK Sloboda de brozen medaille meenemen.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Geef een reactie