BCM Orli Prostejov wint het HNBT U20 en Tornado KM wint het HNBT U14 toernooi. Foto's 22e HNBT gepubliceerd op: flickr.com/hnbtgroningen

HNBT Company Support Club groeit gestaag

De nieuwe HNBT Company Support Club heeft z’n eerste aanmeldingen mogen begroeten. De afgelopen week hebben zich weer 2 nieuwe bedrijven aangesloten waardoor de stand inmiddels op 7 bedrijven staat.

Het Holland Nordic Basketball Tournament is een Nederlandse basketbalevenement dat geheel op de jeugd gericht is. Het doel van het event is om jeugdbasketbal te promoten door het organiseren van diverse activiteiten. Het vlaggenschip is altijd het internationale U19 toernooi met topteams uit Europa en de wereld. Veel aansprekende namen hebben Groningen laten zien hoe mooi basketbal is.

Daarnaast wordt jaarlijks een coach clinic gehouden, waar coaches hun kennis kunnen verbreden. De jeugdclinics, vaak ondersteund door spelers van Donar, zijn voor duizenden kinderen altijd weer een mega-succes geweest. Diverse malen is ook een damestoernooi gehouden en de laatste jaren is daar de Easter Cup, een zustertoernooi voor U14 teams.

De mix van top- en breedtesport, de bevordering van de sociale cohesie en het beiden van een leerplatform voor stagiaires zijn enkele factoren die ervoor gezorgd hebben dat overheden en bedrijven ons graag ondersteunen.

Het HNBT speelt straks de 22e editie. Komt u ons ook versterken? Voor duizend Euro per jaar legt u samen met andere bedrijven een degelijke fundament onder het HNBT om ons nog sterker te maken en op weg te helpen naar het 25-jarig jubileum in 2020!

Heeft u belangstelling? Mail dan naar toernooivoorzitter Bart Prak. Hij ziet uw bericht graag tegemoet op hnbt1995@gmail.com.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Geef een reactie