BCM Orli Prostejov wint het HNBT U20 en Tornado KM wint het HNBT U14 toernooi. Foto's 22e HNBT gepubliceerd op: flickr.com/hnbtgroningen

Wedstrijdprogramma gepubliceerd

Het wedstrijdprogramma van het 22ste HNBT is definitief. Op onze pagina Programma & Uitslagen vindt u alle informatie op één ding na. Dat is namelijk de altijd weer spectaculaire Dunkcontest en 3point shootout. Deze vinden plaats op zondagavond vanaf ongeveer half negen.

De deelnemende teams zijn:

Gastheer is Donar, dat met het Dutch Talent League team uiteindelijk als tiende is geëindigd en zich nu zich volledig gaat opladen voor het komende HNBT.

KK Jance-Helios

Samenwerking voor dit toernooi tussen KK Jance en Helios Suns, beide uit de Sloveense hoofdstad. Was de vorige jaargangen ongelukkig, maar gaat heel ver komen als de samenwerking op het veld echt gestalte krijgt.

OKK Sloboda

De vertegenwoordiger van Bosnië-Hercegovina uit Tuzla. Speelt het typische balkan-basketbal: goede fundamentals, technisch en tactisch sterk.

Meyerscough

Sterke academie van Meyerscough College uit Preston, Engeland. Mogen gerust op hetzelfde niveau worden ingeschat als de winnaars van vorig jaar.

BCM Orli 

Een gevaarlijke outsider op dit komende HNBT. Een sportacademie uit Tsjechië die wel eens voor een grote verrassing zou kunnen gaan zorgen.

Young Rasta Dragons

Samenwerking tussen Artland Dragons Quakenbrück en Rasta Vechta. Beide stadjes liggen vlak bij elkaar en hebben nu qua opleiding de krachten gebundeld. Team doet het goed in de NBBL.

Lotto Limburg United Academy

Een tamelijk recente academie uit het Belgische Hasselt en nu al behoorlijk succesvol in het afleveren van goede spelers. Promotie van basketbal in Limburg is een belangrijke doelstelling.

Tornado’s Kaunas

Een van de topacademies in dit land met misschien wel de beste basketbalopleiding van Europa. Zeer grote academie met tientallen teams en vele honderden deelnemers.

We zien u graag in het paasweekend in Sporthal Vinkhuizen!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Geef een reactie