Donar DTL en Tornado winnen toernooi - Grote opkomst bij clinics - Dank aan alle vrijwilligers, teams en publiek!

Een nieuwe site!

De start van een nieuw tijdperk. Zo kan de vernieuwing van de HNBT site gerust worden omschreven. Na een aantal jaren was het tijd voor nieuwe mogelijkheden: meer beeld, meer interactie en een meer gestroomlijnde opzet.

Dat hebben we nu gerealiseerd, dat wil zeggen: de pagina’s die je hier voor je ziet, zijn fase 1 van een driefasenproject. Fase 1 is het raamwerk en geeft meer fotomateriaal, een nieuwe overzichtelijke layout en allerlei kleine verbeteringen.

In Fase 2 wordt de historie toegevoegd, de foto- en videokoppelingen gerealiseerd en de opgaveformulieren voor de clincs toegevoegd. Fase 2 wordt in maart afgerond.

Tot slot gaat in Fase 3 de gehele toernooiopzet live.

Wij zijn erg blij met onze nieuwe site en hopen alle volgers en deelnemers hiermee beter van dienst te kunnen zijn. Laat ons via de diverse reageermogelijkheden weten wat je ervan vindt!

Het webteam

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Er is 1 reactie op Een nieuwe site!

  1. Admin zei:

    De nieuwe site is live gezet, althans de eerste fase. Er ontbreken natuurlijk nog heel wat items, waarvan een aantal de komende week al zullen worden toegevoegd. Tot aan het toernooi zullen er nog een aantal uitrol fases volgen, waaronder de historie (fase 2), en de verdere implementatie van onze toernooi module (fase 3).

    Zoals je ziet is de nieuwe site behoorlijk op media gericht. Zo kan je straks alle filmpjes in ons Youtube kanaal terugzien op deze site, maar ook alle foto’s uit ons Flickr fotoalbum. Wil je zelf je HNBT foto’s terugzien op onze site? Tag ze dan met “hnbt” en wij halen ze automatisch binnen. We trachten zelfs de finalewedstrijd live uit te zenden, en hebben verder nog een aantal leuke eigenschappen in gedachte. Heb je zelf een leuke suggestie? Laat het ons dan weten!

    Giorgio

Geef een reactie