Donar DTL en Tornado winnen toernooi - Grote opkomst bij clinics - Dank aan alle vrijwilligers, teams en publiek!

Nederland 1 het meest uitgeslapen

De Slovenen sparden vanmorgen vroeg tegen de Nederlandse equipe. Het was een wedstrijd met de bekende twee gezichten. Geert Hammink en zijn boys namen brutaal een voorsprong in de match, waarbij vooral opviel dat er rustiger en gedegen werd gespeeld.

Aan Sloveense zijde ontbrak op de bank Saso Kisela. De man die de scheidsrechters gisteren graag wat persoonlijker wilde leren kennen, ontbrak geheel deze ochtend op HNBT. Waarschijnlijk een wiedergutmachungspaasontbijt geregeld met de arbitrage..

Terug naar de wedstrijd.

Qua intensiteit van Sloveense zijde was dit een van hun betere wedstrijden, maar de algemene indruk dat de Slovenen iets te hoog gegrepen hebben met deelname aan dit toernooi werd wederom bevestigd door de Hamminkbrigade. Ruststand: 60-46.

Overigens had ik mij voorgenomen er niets over te zeggen, maar het moet toch maar even: Met een blonde Francisco Elson in je team neem je onbewust een psychologische voorsprong op je tegenstander. Voordat die hebben uitgevogeld dat de Nederlandse ploeg in oude shirts speelt staan die Nederlanders al 10 punten voor.

De Slovenen bleken daar iets meer tijd voor nodig te hebben, hetgeen uiteindelijk resulteerde in een 78-101 winstpartij voor Nederland 1.

Well done Elson en co!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Reageren op dit bericht is niet mogelijk.