Donar DTL en Tornado winnen toernooi - Grote opkomst bij clinics - Dank aan alle vrijwilligers, teams en publiek!

Nederland 2 komt net tekort

De gelegenheidsselectie van Nederland 2 probeerde alles, maar met de helft van het team geblesseerd aan de kant was het logisch dat Actavis aan het langste eind trok: 69-64.

Actavis, dat vooral naar het HNBT gekomen is om jonge spelers ervaring op te laten doen, moest alles uit de kast halen om de smadelijke laatste plaats te vermijden. Nadat hun oudere clubgenoten “uitgevlogen” zijn, heeft de selectie uit Zuid-Servië flink in niveau moeten inleveren.

Ook voor Nederland 2 gold dat het team de laatste plaats wilde vermijden. Het team had zich weliswaar de mindere getoond, maar dat had ook een duidelijke oorzaak: door de vele blessures kon coach Bout nog maar over 6 spelers beschikken in de laatste wedstrijd.

Daardoor was de eindspurt in het vierde kwart respectabel, maar bijna gedoemd te mislukken. Een paar maal wist Nederland de marge te verkleinen tot vijf, maar verder kwam de “reserveploeg” niet.

Met 26 punten van guard Subaric, de meest ervaren speler aan Servische zijde, en 22 punten van Kevin Bleeker aan Nederlandse zijde zijn de meest opvallende spelers genoemd.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Reageren op dit bericht is niet mogelijk.