Donar DTL en Tornado winnen toernooi - Grote opkomst bij clinics - Dank aan alle vrijwilligers, teams en publiek!

Noorwegen leert Actavis een lesje

Na een aanvankelijk gemakkelijk begin leek er geen vuitlje aan de lucht voor de mannen van coach Vladan Stojitijkovic. Zij leken op weg om zich te revancheren voor de smadelijke nederlaag tegen Nederland. Qua fysiek zou dat ook gen probleem moeten zijn, totdat Henry McCarthy zich als leider van zijn team opwierp.

De 2.01 lange center ontpopte zich als een ware plaaggeest voor de Serviërs, die geen grip op hem kregen. De coach van Actavis haalde alles uit de kast om zijn team op scherp te krijgen, maar telkens was het McCarthy (wat een heerlijke Noorse naam) die roet in het eten gooide.

Ook de Noorse guard Lundestad deed van zich spreken, met name in de tweede helft. De kalmte en rust die hij uitstraalde tijdens zijn vrije worpen getuigden van een “royal coolness”.

De Servische aanvalsleider Subaric werd in de tweede helft volledig aan banden gelegd door N’daye. De Serviers werden gedwongen tot afstandsschoten en als ze een ding kunnen, dan is het dat wel. Maar vandaag werkte het lange-afstandkanon niet.

De witte vlag werd in de laatste minuut van de wedstrijd gehesen door de Servische coach met het inbrengen van de youngsters Jovic en Dimitrijevic.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Reageren op dit bericht is niet mogelijk.