Donar DTL en Tornado winnen toernooi - Grote opkomst bij clinics - Dank aan alle vrijwilligers, teams en publiek!

Broezen met de bus

In deze paastijd waarin een wederopstanding herdacht wordt, zijn er een aantal mensen actief bezig om de wederopstanding van het reeds vele malen doodgewaande en doodverklaarde SC Veendam te bewerkstelligen. Geruchten gaan dat erekolonicio Doutzen Kroes zelfs haar familiepaasbrunch hiervoor gaat onderbreken.

De niet onverdienstelijke bugelspeler, oud-voetballer en onstuitbaar organisatietalent Henk de Haan heeft het voor elkaar gekregen om een landelijke hype te bewerkstelligen en van Veendam een heuse cultclub en trending topic te maken van de afgelopen dagen. Zijn grote kracht zit hem in het hoge aaibaarheidsgevoel wat hij bij iedereen weet los te weken.

Ook bij mij heeft gekke Henkie uit Harkstede een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Er moet binnen een aantal dagen een bedrag van minimaal een miljoen op tafel komen om het wonder van Veendam voor elkaar te krijgen. Ik durf te stellen dat het Henkie zal gaan lukken. Helemaal nu hij ook nog basketbalgoeroe Glenn Pinas en superorganisator Romke Hoogstra achter zich weet.

Maar beste mensen, we moeten ook verder kijken. Als het Henkie gaat lukken om van SC Veendam SC Feniks te maken dan moet er ook gezorgd worden voor een degelijke basis voor de toekomst. En daar kreeg ik nu juist tijdens de lunch van ons HNBT de inspiratie voor. Ik weet niet hoeveel ruimte er is op een voetbalshirt, maar een groot aantal sponsoren zouden er toch op een geel-zwart tricootje moeten passen of niet.

In één klap uit de penarie zou ik zeggen. En wat dacht u van de spelersbus? Dáár zit een hoop sponsorruimte op!

Kortom: die bus kan helemaal vol en Veendam kan weer verder broezen. Mooi he Henkie?

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Reageren op dit bericht is niet mogelijk.