Donar DTL en Tornado winnen toernooi - Grote opkomst bij clinics - Dank aan alle vrijwilligers, teams en publiek!

JARIG

Hoe wonderlijk kan de start van een basketbaltoernooi toch zijn: rijdend voor collega Adriaan over witbesneeuwde wegen met Bing Crosby op de autoradio.

Nee, we schrijven hier niet de donkere dagen voor Kerstmis maar het begin van het jaarlijkse lentetoernooi HNBT waarbij dit weekend ook nog de zomertijd ingaat.

Hoe zou ik de Paasdagen toch moeten doorkomen zonder dit prachtige basketbal evenement? 18 jaar zijn we al weer met elkaar geworden en elke verjaardag was tot nu toe een feestje voor de echte basketballiefhebbers.

Dat betekent dat we naar de letter van de wet volwassen geworden zijn. Hoera! Terwijl ik mijn groen gemotoriseerde koets (Ik rijd al jaaaaren groen) tot stilstand bracht op de parkeerplaats stond mijn trouwe schrijfkompaan al tegen mijn besneeuwde autoruit te kloppen, waarschijnlijk om te checken of ik geen last had van bevroren ledematen.

Nadat ik voor mezelf had geconstateerd dat alles er nog op en aan zat werden we gelijk op een leuke wedstrijd van Sabonis tegen het Israelische team geconfronteerd.

Met ons trouwens alle jarigen van deze dag, te herkennen aan mooie HNBT t-shirts.

Per abuis kreeg ik een shirt aangereikt in de maat Michael “”Tripple Tripple X” Kingma. Zou een leuk wit jurkje voor mijn vriendin zijn geweest, ware het niet dat zij een wat minder brede schouderpartij bezit dan de “Big King”.

Het heeft allemaal iets familiaals: De schaal met paaseitjes, het programmaboekje, het logo, de t-shirts, de columns van Ben en Adriaan en het jasje van Bart.

En natuurlijk sneeuw, veel verse sneeuw. Laat het nooit verloren gaan! Lang zullen we leven! Proost!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Reageren op dit bericht is niet mogelijk.