Donar DTL en Tornado winnen toernooi - Grote opkomst bij clinics - Dank aan alle vrijwilligers, teams en publiek!

Young Rasta Dragons houdt kansen levend

De jonge draakjes uit Quakenbrück en Vechta moesten aantreden tegen de mannen van OKK Sloboda. Beide teams hadden hun eerste wedstrijd verloren en dus stond er voor beide nogal wat op het spel, namelijk deelname aan de bovenste vier plaatsen.

De Duitse equipe leek dat het best te hebben begrepen want zij namen een flinke voorsprong. Als herboren acteerden de Oosterburen, lieten zich de kaas niet van het brood eten en streden voor iedere bal. Maar zie: heel langzaam kreeg de Bosnische ploeg vat op de tegenstander en wist zelf betere schatkansen te creëren. De rust kwam bij 28-25 in Duits voordeel.

Ook na rust bleef het beeld bestaan van een Bosnisch team dat zeker goed speelt, maar niet kan doordrukken. De Dragons bleven steeds aan de goede kant van de score. De veelzijdige  Danielius Lavrinovicius was zowel in de aanval als de verdediging zeer aanwezig, terwijl de andere nummer 10 Haris Dedajic een uitstekend oog had voor zowel andermans als zijn eigen kansen. In de spannende slotfase was dat echter net niet genoeg en konden de Duitsers nog een paar keer doorkomen voor de 61-53.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Geef een reactie